Murat Boz’un 8 yıl aşk yaşadıktan sonra Temmuz ayında ayrıldığı Eliz Sakuçoğlu’nun yakışıklı şarkıcıyı unutamadığı, ortak dostları aracılığıyla birçok kez mesaj ilettiği biliniyordu.Murat Boz’un eski sevgilisine dönmek istediği ancak ihanete uğradığına inandığı için kendisini zor tuttuğu da konuşuluyordu. 

Eliz Sakuçoğlu’nun 8 ay içinde Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve futbolcu Gökhan Töre ile anılmış ancak sessizliğini korumuştu.Sakuçoğlu, dün sessizliğini bozdu ve Instagram’da unutamadığı sevgilisi Murat Boz’a seslenerek yaşadıkları 8 yılı unutamadığını, geri dönmek istediğini itiraf etti.

İşte Eliz Sakuçoğlu’nun o paylaşımı:

''Gün gibi doğdun hayatıma, ışığım oldun, gitmek istediğim yol oldun. Geçmişi seninle şifalandırdım, sen geleceğim oldun, tüm hedeflerimin adını sen koydum.
Sen bunlardan henüz habersizsin, ama ‘o gün’ geldiğinde senden aldığım güçle yarattığım bu dünyanın başkahramanı olduğunu sende anlayacaksın.
Herkesin bir ruh eşi var bu dünyada… Onunla buluşmanız sancılı oluyor, hayatınıza bir önce ve sonra koyuyor, o güne dek doğru olduğunu sandıklarınızı sorguluyor sizi kendinizle yüzleştiriyor, sınırlarınızı zorluyor, sabretmeyi öğretiyor.1 saniyede tüm gerçeklerinizi yerle bir ediyor ve tüm hayatınızı değiştiriyor. Aranızdaki o güçlü çekime ne siz ne de başkaları engel olamıyor, o bağ bir kez kuruldu mu siz isteseniz de istemeseniz de yerine başka bir şey koyamıyorsunuz.O kişiyi bulduğunuzda ne pahasına olursa olsun onun için savaşın ve hayatı onunla akışına bırakın zaman belirlesin kaderinizi.''
Editör: TE Bilişim