Güzel oyuncu Neslihan Atagül dün bir AVM'de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türkan Şoray kurallarınız var mı diye sorulan soruya başarılı oyuncu Neslihan Atagül'ün cevabı değecek bir proje olursa soyunurum oldu. Güzel oyuncu Neslihan Atagül, oyuncu olarak soyunsan da Türkiye'de birçok şeyin sansürlenip, yayınlanmadığını söyledi.

İÇTENLİKLE YANITLADI
Son zamanlarda yaptığı işlerde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine genç oyuncu Neslihan Atagül, önceki gün bir AVM'de alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Güzel oyuncu, kendisine yöneltilen soruları içtenlikle cevapladı. Atagül, "Şuanda bir dizi projesi yok. Biraz dinlenmek ve tatil yapmak istiyorum. "

"YENİ FİLMİN HEYECANI İÇİNDEYİM"
"Şimdi 'Senden Bana Kalan' adlı sinema filmim var. Önümüzdeki hafta vizyonda olacak, onun heyecanı içindeyim" diyen güzel oyuncu, dizi ile sinema arsında çok fark olduğunu söyleyerek; "Gerçekten dizi ile sinema arasında çok fark var. Dizi daha çok ticari bir şey. Dizilerimiz 90 dakika olduğu için her hafta bir sinema filmi yapıyoruz zaten" diyerek dizlerin 90 dakika olmasına göndermede bulundu.

"ÇOK ÇALIŞIYORUZ"
"Kendisiniz bir hedef koydunuz mu?" sorusuna genç oyuncu," Benim sadece tek hedefim vardı bu zamana kadar; o da oyuncu olmaktı. Ama adam akıllı oyuncu olmak… Hedeflerim arasında Hollywood da değil de, Avrupa da oyunculuk yapmak var. Avrupa'yı kendime daha çok yakın görüyorum" şeklinde cevaplarken, "oyunculuğun en zor yanları nelerdir?" sorusuna ise "Oyunculuğun hiç zor yanları yok bana göre. Oyunculuk çok güzel bir şey. Sadece Türkiye şartlarında çok çalışıyoruz" diye cevapladı.

"KURAL TANIMAM ÇÜNKÜ OYUNCUYUM"
"Türkan Şoray kurallarınız var mı" sorusuna da Neslihan Atagül, Türkiye'nin acı gerçeğini dile getirdi. "Senaryo gerçekten iyi ise soyunmak gerekiyorsa soyunurum. Ama değecek bir proje olması gerekiyor. Soyunmak için soyunmam. Çok güzel bir proje olması gerekiyor. O zaman kuraL tanımam, çünkü ben oyuncuyum. Aslında şöyle de bir durum var. Türkiye çok da ileriye gitmiyor bu konuda. Anlatabiliyor muyum? Sürekli internetimiz sansürleniyor. Televizyonda bir sürü şeyler sansürleniyor. Çekilse bile bazı şeyler zaten yayınlanmıyor veya yayınlayamıyorlar. Öyle de bir sıkıntımız var ülke açısından. O konulara girersek çıkamaz hala geliriz. Fazla konuşmak istemiyorum" diye konuştu.

"KADİR'LE AYRILMADIK"
Bu arada sevgilisi Kadir Doğulu ile sürekli ayrıldıklarına yönelik çıkan haberlere ilgili "Erkler böyle bir şeyler isterler. "Biz bir erkek erkeğe biraz takılalım" derler. Bizimki de öyle bir şey oldu. Yazın onlar erkek erkeğe takıldılar, biz de kız kıza takıldık sonrada hep birlikte takıldık mesela bundan hiç kimsenin haberi yok. Biz çıkan bu tür haberlere oturup gülüyoruz. Her şey çok güzel gidiyor. Biz ayrılmadık" diye konuştu.

 
Editör: TE Bilişim