Yılların eskitemediği iki isim; Kayahan ve Nilüfer. Gönlümüzde taht kuran şarkıların varisçileri. Sevgililer günü onların ortak paydası oldu. Çok eski iki dost olan Kayahan ve Nilüfer; bundan tam 16 sene önce, aralarındaki telif hakkı mevzu bahsinden ötürü küsmüşlerdi.

İlk önce Nilüfer yakalanmıştı, kanser hastalığına. Sonra tam iyileşti derken usta sanatçı Kayahan' da da kanser varlığı tespit edilmişti. Yılmadan yıllarca birbirine küs olsa da unutmayan iki sanatçı, sevgililer günü dolayısı ile İstanbul Beşiktaş2ta ortak konserde bulundular. Ve birlikteliklerini pekiştirdiler. Hala kanser tedavisi görmekte olan Kayahan, yıllardır küs olduğu Nilüfer ile sevgililer gününde bir araya gelmekten çok mutlu. Nilüfer ile birlikte tüm sevenlerine en parçaları ile düet yaptılar.

Kayahan' ın en b üyük destekçisi, kızının annesi İpek Acar' da Kayahan' ı bir dakika olsun yalnız bırakmayan ve kanser hastalığı süresince tek moralı kaynağı olan eşi. Sevgililer gününde de yanındaydı. Kayahan, Nilüfer ve İpek Acar; en güzelşarkılarını sevgililer gününde sevenleri ile Beşiktaş' ta kutladı. Birlikte mutluluk pozları veren Kayahan ve Nilüfer; kanser hastalığı için en önemli konumun; birliktelik olduklarını, barışarak ispatladılar.
Editör: TE Bilişim