Survivor'ın  son bölümde Gönüllüler takımından bir isim adaya veda etti.  Gönüllüler takımının yaptığı oylamadan Begüm’ün adı çıkmıştı. Bu haftanın birincisi Hilmicem, Begüm’ün karşısına Seda’yı adadan gidecek aday olarak belirledi. İkilinin arasında daha fazla SMS’i alan Begüm adada kaldı, Seda elendi

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı, adadan gidecek ilk aday olarak Begüm’ü belirlemişti.

Survivor All-Star’ın 24 Mart akşamı yayınlanan bölümde takımlar, Gönüllüler’den gidecek ismi belirlemek için toplandı.

Turabi’ye ateş püsküren Begüm, “Elenirsem çok üzüleceğim. Benim için erken olduğunu düşünüyorum. İsmim yazılırken methiyeler düzülmesi, kağıt yırtılıp atılması, doktorluk taşlanması çok komik geliyor. 3-5 tane ezberlenmiş sözle, kamyon arkası  lafıyla adam olunmuyor. Süper kahraman logosunun içine kendi baş harfini koyunca da süper kahraman olunmuyor. Çünkü kincilik, bencillik ve içten pazarlılık pek süper kahraman özellikleri değil. Survivor’a ne kadar iyi insanlar olduğumuzu göstermeye gelmedik. Ama burası bir yaşam savaşıysa insanlığımıza da ortaya koymalıyız” dedi.

Acun Ilıcalı, daha sonra bu haftanın birincisini Hilmicem olduğunu açıkladı. Hilmicem de Survivor All-Star adasından gidecek ikinci aday olarak Seda’nın ismini verdi.
"HİLMİCEM KÖTÜ BİRİ"

Begüm kadar ağır bir konuşma yapan Seda, “Hilmicem, adaya geldiğimiz günden beri kötü kötü bakışlarıyla bana nefretini hissettirdi. Çok kötü bakıyordu bana. Bir şey konuşmak istediğimde adam yerine koymuyor. Kalabalık olduğumuzda ortaya ayak uyduruyor gibi görünüyor. Ama burnu feci derecede yukarıda. Kibirli, arrogant (küstah) biri… Kim ki bunlar der gibi davranıyor. Açgözlülüğe geldiğimiz konuda da, yemekler dağıtılıyor Acun bey. Fakat birkaç kaşık yemekler geldiği oldu. Fazla alan Hilmicem oluyor genelde. Ben bunu yakaladım. Bozok abi, dağıtıyor. Bozok abi, Hilmicem’e daha fazla dağıtıyor. Konsey zamanı değişen tipler var bu adada. Mesela Özlemcik… Yazılacağından korktuğu için kimsenin olmadığı zamanlarda bana yaklaşıyor. Hilmicem’in de birinci olmasını hiç anlamadım. Yüzünü göstermeyen bir tip ama yüzü çıkacak bir gün ortaya” dedi.

Editör: TE Bilişim