Bugünlerde herkesin dilinde iki isim dolaşıyor.Biri Sinan Akçıl  biri Ebru Şallı...Evlenmeleri beklenirken ani bir kararla ayrılan çift, magazin gündeminin baş köşesinde yer almış durumda.İkilinin ayrılıklarıyla birlikte bir sürü dedikodu da ortaya çıktı.Herkes ayrılığın gerçek nedenini merak ediyor.Hülya Avşar'ın programına konuk olan Sinan Akçıl, bakalım biten ilişkisi hakkında neler söylemiş? Ünlü sanatçının açıklamaları kafalardaki soru işaretlerini silebilecek mi?

TV8'de çarşamba akşamları yayınlanan Hülya Avşar'ıın programına bu hafta Sinan Akçıl konuk oldu. Aşk yaşamından aile yaşantısına kadar bir çok konuda sorulara dürüstçe cevap veren Sinan Akçıl, sevgilisi Ebru Şallı ile bütünleşmiş olan pilates ile ilgili öyle bir şey söyledi ki Hülya Avşar'ın ağzı açık kaldı.

Akçıl, Hülya Avşar'ın sorusu üzerine sporu çok sevdiğini ve bilinçli bir şekilde yapmaya çalıştığını söyledi. Hülya Avşar bilinçli bir şekilde sporu sana Ebru'mu öğretti diye sorduğunda aldığı cevap karşısında şok oldu. Çünkü Sinan Akçıl, Ebru Şallı'ya kendini sporda bilinçli olarak göstermeye çalışmış. Bilmediği konuları biliyormuş gibi yapıp, ilişkisi rayına oturana kadar Ebru Şallı'ya gerçekleri söylememiş. Programda birçok gerçeği açıklayan şarkıcı, spor yaparken pilatesi hiç sevmediğini de açıkladı.

Ebru Şallı ile ilişkisinin ilk bir kaç ayında onun gözüne girmek için pilates topu ile adeta arkadaş olduğunu dile getiren Sinan Akçıl, ilişkileri pekiştikten sonra Ebru Şallı'ya gerçekleri anlatmış ve bir daha pilates yapmamış.

 
Editör: TE Bilişim