Sunal Ailesi, Kemal Sunal'ın televizyon kanallarında gösterilen 36 filminin yapımcısı olan Gülşah Film'e açtığı 856 bin 479 liralık telif davasını kazandı. Zamansız bir biçimde aramızdan ayrılan Kemal Sunal'ın filmlerinin telif haklarını ailesi aldı. Kemal Sunal'ın oynadığı ve halen kanallarda gösterilen 36 filminin yapımcısı olan Gülşah Film'e açtıkları telif davasını kazanan Ali Sunal "Babamın vasiyetini yerine getirmekten onur, sevinç ve gurur duyuyorum" dedi.Kemal Sunal filimlerini izinsiz gösterime sokan o şirkete Sunal ailesinden şok.Televizyonlarda gösterimde olan Kemal Sunal filmleri ile ilgili Kemal Sunal'ın çocukları yapımcı şirkete dava açtı! Dava Kemal Sunal'ın ailesi lehine sonuçlandı!

Eşi Gül Sunal ile oğlu Ali Sunal ve kızı Ezo Sunal, Kemal Sunal'ın oynadığı ve halen kanallarda gösterilen 36 filminin yapımcısı olan Gülşah Film'e açtıkları telif davasını kazandı. Mahkeme, Sunal Ailesi'ne 856 bin 479 liralık telif hakkı ödenmesine karar verdi.

Sunal'ın 1972'deki ilk filmi Tatlı Dillim'den 1999'daki son filmi Propaganda'ya kadar çektiği 82 filmi davalık oluyor. Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, "Babamın vasiyetini yerine getirmekten onur, sevinç ve gurur duyuyorum" dedi.
 
Editör: TE Bilişim