CHP İstanbul milletvekili aday adayı, manken ve oyuncu Tuğba Özay, sürücüyü darp ettiği yönündeki haberler hakkında Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla katıldı.

Şoför Halil Kızılyel ve Tuğba Özay olayı anlattı. Şoför Kızılyel, "Benim aracımda bana kimse hakaret edemez" deyince ardından canlı yayına telefonla ağlayarak katılan Tuğba Özay, "Böyle insanları televizyona çıkartıp benim üzerimden prim yaptırıyorsunuz" dedi.

Tuğba Özay'ın bu konudaki açıklamaları ise şöyle oldu:

''Benim duygusal bir insan olduğumu, halktan biri olduğumu, herkesi kucakladığımı biliyorsunuz. İster 3 ister 103 yaşında olsun, hiç kimseye durup dururken hadsizlik yapmam. Ben öyle bir kültürden ve birikimden geliyorum ki; beni bilen bilir bilmeyen de kendi gibi bilir. Herkes benim kadar dürüst, delikanlı ve yürekli olsun. Kimse Tuğba Özay ismi üzerinden prim yapmaya çalışmasın. O emekçiyse biz de emekçiyiz. Bana "Senden başka yolcu da var" dedi. Ben psikoloji okudum. Kimse bana üslup öğretmesin. Valizlerimi içeri almayı teklif ettim. "İçeri alamazsın" dedi, elini kolunu oynatarak. ''
Editör: TE Bilişim