Mesut Mertcan'ı terk eden ikinci eşi Güler Hanım 'ev vaad edilince' geri dönme kararı aldı. Mesut Mertcan'ı şoke eden ise eski eşinin 'tapu benim üzerime olsun' çıkışı oldu.

Mesut Mertcan ile maddi sebepler yüzünden ayrıldık diyen Güler Hanım katıldığı ATV canlı yayınında "Küçücük bir evimiz olsaydı belki böyle olmazdı. Bazen insan maddi ve manevi yönden kendine yetmiyor. Ben Mesut Bey'i bırakmış değilim. Evim olsa yine bırakmış değilim" dedi.

Şok Oldu

Mesut Mertcan'ın 'barışırım' dediği eşi ATV onlara bir ev bulma sözü verince hayli değişti. Bu durum da Mesut Mertcan'ı çok kırdı. Asıl şoku ise Mesut Mertcan, eski eşi Güler Hanım 'evin tapusu benim üzerime olsun" deyince yaşadı. Mesut Mertcan "Şeytan görmüş evliya oldum. Şimdiye kadar tapu istemedi şimdi neden istiyor. Kim istiyor bunu. Akşam beynimle konuştum. Beynimden tokat yedim. Çıkara dayalı bu... Böyle evlilik yürümez. Ben hastayım önce benim hatırımı sor. Nasılsın diye sor? Bak çocuklarımın annesi aradı 'gel ben bakayım' sana dedi. 30 yılı aşmış bir eş bunu diyor" dedi. Mesut Mertcan 'ev tapusu karşılığı dönmeyi kabul eden' diğer eşi Güler Hanım için ise "Ben o konuyu bitirdim. Böylesi benim onurumu zedeler. " diye konuştu.

Çocuklarının annesi: Gel Mesut!

Mertcan'ın ilk evliliği yaptığı ve 'hayatımın aşkı' dediği Aysel Hanım onun durumunu görünce bugün canlı yayına bağlandı. 'Nasılsın Mesut?' diyerek söze başlayan Aysel Hanım şu teklifi yaptı; "Yayını izleyince çok üzüldüm. Sabah Mesut'la konuştum. Bayağı üzüldüm. Mesut böyle şeyleri hak etmedi. Mesut buyursun gelsin. Ankara'da onun bir evi değil 3 evi var. "

Mesut Mertcan'ın gözyaşları


Huzurevinde kalan Mesut Mertcan düşmüş omuzları ile ekrana yansıyan görüntüsüyle herkesi üzdü. Mesut Mertcan'a ev bağışlamak isteyen kişinin yayına bağlandığı o anlarda gözünden yaşlar süzüldü ve ağzından sadece 'teşekkür ederim' sözü döküldü.
Editör: TE Bilişim