Güzel oyuncu Özge Özpirinçci güzellik ve cilt bakımı konusunda annesinin sözünden çıkmadığını belirtti. Özpirinçci, “Annemin eczaneye yaptırdığı kremler dolabımda bulunur. Ayrıca kantaron yağı verdi. Bunun da faydasını görüyorum. Soda limondan buz küpleri yapıp sürerim. Doğal bakımı seviyorum” dedi. İç güzelliğinin insanın yüzüne yansıdığını da ifade eden Özpirinçci, mutsuz olduğu zamanlarda aynaya baktığında kendini güzel görmediğini de dile getirdi.

Ajda Pekkan: Sık sık soğuk duş alarak bacaklarının elastikiyetini kaybetmesini önlüyor.

Cameron Diaz: Genç kızken akne sorunu olan Cameron Diaz, yüzündeki ufak tefek izleri mükemmel bir makyajla kapatıyor. Cildini temizlerken hırpalanmamasına özen gösteren sarışın yıldız, peelingler yerine süt tozunu tercih ediyor. Süttozunu hafif ıslatarak yüzüne halkalar şeklinde masaj yapan Diaz, bu sayede cildinin yumuşak ve taze olduğuna inanıyor.

Christina Aguielera çiğ patatesin cildi dinlendirdiğine ve doğal bir bronzluk kazandırdığına inananlardan. Her gün çiğ patates dilimlerini ciltte gezdiren sanatçı bunun hem sivilceye iyi geldiğini, hem de parlaklık ve bronzluk kazandırdığını söylüyor.

Dagmar Siegel: 36 yaşında olmasına rağmen hala yüzündeki sivilcelerle mücadele etmek zorunda kaldığını söyleyen Alman yıldız bunun için Aspirin kullanıyor. Sivilceli bölgeye hafif suyla ezdiği Aspirin'i süren Siegel bu yöntemin çok işe yaradığını savunuyor.

Ebru Şallı, sabahları yüzünü sadece suyla yıkıyor ardından tonikle siliyor.

Gisele Bundchen, maskarasız sokağa adım atmıyor.

Hadise, saçları yıpranmasın diye saçını çok nadir yıkıyor.

Kate Hudson, kozmetik ve parfüm manyağı. Ayda 100 bin dolar parfüm ve bakım ürünlerine harcıyor.

Naomi Champbell, selülite karşı her gün bacaklarına ve kalçasına kahve masajı yaptırıyor.

Salma Hayek, cildini gece değil sabah temizliyor, yüzünü sadece soğuk suyla yıkıyor.

Sandra Bullock, elmayı adeta bir güzellik doktoru olarak tanımlıyor. Günde en az iki elma yediğini söyleyen 39 yaşındaki Sandra Bullock, bu meyvenin hem bağırsakları çalıştırdığına, hem de cildi güzelleştirdiğine inanıyor. Hollywood'un aranılan aktristi, aynı zamanda elmaların kabuklarını yüzüne yerleştirerek içindeki asitlerin peeling etkisi yaptığını ve hücre yenilemesinde etkili olduğunu belirtti.

Sophia Loren, gençlik aşısı domates. Domatesleri soyup püre haline getirdikten sonra içine bir kaşık bal ve zeytinyağı katan Loren, bu karışımı yüzüne sürdükten sonra bir saat bekliyor. Botox'a karşı olduğunu söyleyen Loren, bu yöntemle cildinin kırışmaya karşı direnç ve ışıl ışıl bir görünüm kazandığını belirtiyor.

Sinem Kobal, aktarlarda satılan 'yılan yağı' ile saç bakımı yapıyor. Hem saçı besliyor, hem de uzamasını hızlandırıyor. Kobal "Yağın kokusu biraz kötü ama buna değiyor” diyor.

Özge Ulusoy, boynu kırışmasın diye kitap okurken boynunun altına rulo kağıt koyuyor.

Iris Berben, Alman oyuncu Berben, salatalığın mucizesine inanıyor. Salatalğın püre haline getirdikten sonra biraz sütle karıştıran sanatçı bunu yüzünde 20 dakika bekletiyor. Daha sonra yüzünü sadece suyla yıkayan Berben, bu maskeyi her gün uyguladığını söylüyor.

Ebru Akel, gözlerindeki şişliği indirmek için göz çevresine hemeroid kremi sürüyor.

Bade İşçil, salatanın içinde salatalık ya da domates gördüğünde alıyor ve makyajsızsa onları suratına sürüyor.
Editör: TE Bilişim