Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında bugüne kadar ‘Yer Gök Aşk’, ‘Küçük Kadınlar’, ‘Dudaktan Kalbe’, ‘Kaybolan Yıllar’ başta olmak üzere çok sayıda dizi ve reklam filminde rol alan eski manken-model Burak Hakkı ile yapılan röportaj yayınlandı. İstanbul ’daki bir Hatay restoranında yapılan röportajda yemek yapmayı çok sevdiğini anlatan Hakkı, kendisine önedilen yeni dizi ve film projelerinin senaryolarını okumakla meşgul olduğunu ancak, genelde hep aynı hikayelerle karşılaştığını söyledi. Çok sayıda Arap hayranı bulunan Burak Hakkı, "Yazmada bir yerde tıkanıyoruz herhalde.

Eminim güzel şeyler gelecektir. Senaryoda neyi nasıl çekeceğiniz belli. Hikayenin gerçeğe uygun olması önemli. Her şeye çok dikkatle bakıyorum ben. Çok fazla not alıyorum" dedi. Hakkı, 2006-2007 sezonunda ‘Kaybolan Yıllar’ dizisinde ‘Ali’, daha sonra ‘Dudaktan Kalbe’ dizisinde oldukça farklı ‘Hüseyin Kenan’ karakterini canlandırdığını hatırlatırken şöyle konuştu:

"BİYOGRAFİ OYNAMAK İSTİYORUM"

"Biyografi oynamak istiyorum. Lider veya herhangi bir karakter, işadamı olabilir. Gerçek, yaşamış ve enteresan bir yaşamı olan ilgi çekebilecek, seyircilerin düşüncelerini alabilecek başka bir yete götürebileceği sizi farklı yere götürecek bir karakteri oynamak istiyorum." Burak Hakkı, Sema Şimşek ile yaklaşık 7 yıl süren evliliklerinden dünyaya gelen "Her şeyim" dediği oğlu Rüzgar’ın 7’nci sınıfa gittiğini, onunla sık gezdiklerini söyledi.

Hakkı, İstanbul’un Anadolu tarafında oturduğunu, çok rahat yürünebilecek Bağdat Caddesi’ne sık uğradığını, oyuncu arkadaşları; Kıvanç Kasabalı, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yoğun çalıştığı için fazla görüşemediğini söyledi. En fazla ‘Dudaktan Kalbe’ dizisini sevdiğini bildiren Hakkı, hiç unutamadığı kendisinde travma etkisi yapan iki olayla karşılaştığını vurgulayarak şöyle konuştu:

İKİ TRAVMA

"Oğlum Rüzgar 2.5 yaşında yuvadaydı. Düşmüş ve beni çağırdılar. Çenesi yırtılmış, hemen koşarak hastaneye gittik ve genel anestezi ile bayıltarak ve ameliyata aldılar. O benim için çok büyük travma oldu. Bir de ‘Kaybolan Yıllar’ setine motosikletimle gidip-geliyordum. Çekimlerin son günü büyük bir kaza yaptım, 3 ay falan yattım. Kaburgalarım çatlamıştı."

"GÖRÜŞÜYORSAM, SAKLAMIYORUM"

Hakkı, doğup- büyüdüğü İstanbul’u sevdiğini, oğlunu bırakıp hiçbir yere gitmeyi düşünmediğini, yaşamında şu anda aşk olmadığını anlatırken özel yaşamına ilişkin soru üzerine şöyle dedi: "Ben normal bir insanım. Birisi ile görüşüyorsam saklamıyorum. Ama çok fazla yanlış şeyler de yazılıyor. Kız kardeşimle fotoğraflarımızı çekip hala ‘Sevgilisi’ diye yazılabiliyorlar. Yapacak bir şey yok. 
Editör: TE Bilişim