Ti­yat­ro oyu­nu ola­rak yaz­dı­ğı hi­ka­ye­yi beyazperdeye taşımaya ka­rar ve­ren yakışıklı oyuncu, ‘Ba­na Ar­tık Hic­ran De­’ di­zi­sin­de bir­lik­te oy­na­dı­ğı As­lı En­ve­r’­le rol alacak.Fil­min hem ya­pım­cı­sı hem se­na­ris­ti hem de baş­rol oyun­cusu olacak olan Gül­soy,Yö­net­men­li­ği­ni Ser­dar Işı­k’­ın üst­le­ne­ce­ği filmine Temmuz ayında start verecek.Film,viz­yo­na gir­dik­ten son­ra tiyatro­da da sah­ne­le­ne­cek. Film­de, Yet­kin Di­kin­ci­ler, Ser­hat Teo­man ve Se­len Öz­türk de rol alacak.

Bu­gü­ne ka­dar 3 sinema fil­min­de rol alan Buğra Gül­soy bu­nun ne­de­ni­ni şu şekilde açık­la­dı: “Se­nar­yo yaz­ma­ya baş­la­dı­ğım için mi bil­mi­yo­rum ama ge­len se­nar­yo­la­rı be­ğen­mi­yo­rum. Si­ne­ma ka­lı­cı ol­du­ğu için se­çi­ci dav­ra­nı­yo­rum.”

'BURAK ÖZÇİVİT AKIMI'

Son dö­nem­de oyun­cu­luk­tan ya­pım­cı­lı­ğa ge­çen ün­lü isim­le­rin ba­şın­da Bu­rak Öz­çi­vit ge­li­yor. Oyun­cu­nun ‘Aşk Sa­na Ben­zer’ isim­li fil­mi 1 mil­yon 400 bin ki­şi ta­ra­fın­dan iz­le­ndi. Tol­ga­han Sa­yış­man da kur­du­ğu ya­pım şir­ke­tiy­le yaz ba­şın­da bir sinema fil­mi­nin çe­kim­le­ri­ne baş­la­ya­cak.
 
Editör: TE Bilişim