Ani bir şekilde ayrılmalarıyla magazin gündemini sallayan Sinan Akçıl ve Ebru Şallı çifti hakkında iddialar her geçen gün artıyor.Önce Şallı'nın, Akçıl'ın telefonunda başka bir kadınla yaptığı yazışmayı görüp ilişkisini noktaladığı öne sürülmüştü.Şimdi de mesajları yollayan o kadının, Belçikalı şarkıcı ve oyuncu Ayşe Özdemir olduğu söyleniyor.

Ebru Şallı'nın yakın çevresine "Sinan'la bir süredir görüşüyoruz, birbirimizi tanıma aşamasındayız" dediği iddia edildi. Ayşe Özdemir, müzik piyasasında 'Ayshe' adıyla tanınıyor ve şu sıralar Cem Belevi ile düet yaptığı "Kim Ne Derse Desin" şarkısıyla adından söz ettiriyor.

Diğer taraftan da ikilinin maddi sebeplerden dolayı ayrıldığı konuşuluyor.Sinan Akçıl, kişisel borçlarını kapatmak için Ebru Şallı'dan 1.5 yıl içinde 800 bin lira borç aldığı iddiasını şöyle yalanladı: "Benim şirket hesabım ile şahsi hesaplarım farklıdır. Bir de Ebru ile ortak hesabımız vardı. Onun emrine verdiğim bir hesaptı."

Tüm bu iddiaların yanında bir dedikodu daha varki Sinan Akçıl, buna çok kızacak.Ebru Şallı'nın ayrılık haberini gazetelerden öğrenen Harun Tan, eski eşine mesaj atarak bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sordu. Ayrılığın ardından sıkıntılı günler geçiren Şallı eski eşi ve yakın dostları dışında kimseyle görüşmüyor.

Ebru Şallı TVEM'deki pilates programına İngilizce 'yorgun' anlamına gelen 'TIRED' yazılı tişörtle çıktı. Sinan Akçıl'la ayrılığını 'Bitti, nokta' sözleriyle duyuran Şallı yakınlarına da 'Sinan beni çok yordu, bu yüzden ayrıldım' demişti. 
Editör: TE Bilişim