Her hafta dizilerin ve yarışmaların reyting savaşları son hızla devam ediyor. 17 Mart Salı reyting sonuçlarına haber 3 olarak baktığımızda 1.sırada her hafta olduğu gibi Survivor All Star yarışması bulunmaktadır. TV8 ekranlarında yayınlanan survivor her hafta reyting oranlarını yükseltmeye devam ediyor.

2.sırada ise Fox tv ekranlarında yayınlanan Aşk yeniden dizisi yer aldı.3.sırada Aşk yeniden dizisinin özet bölümü yer aldı.
4.sırada ise Survivor all star yarışmasının bir önceki haftaki bölüm özeti yer aldı.5.sırada ise Kaderimin yazıldığı gün dizisi yer aldı. Ana haber bültenlerine baktığımızda ise Fox tv ana haber bülteni 1.sırada yer aldı.2.haber kanalı ise Kanal D ana haber bülteni oldu.3.ana haber bülteni ise star tv ana haber bülteni yer aldı.Geçen hafta ilk bölümü yayınlanan Kara kutu dizisi bu hafta yükselişini gösterdi.

Geçen hafta kara kutu dizisi reyting sonuçları çok iyi yerde yer bulamazken bu hafta reytinge göre iyi bir yükseliş sergiledi.Survivor All Star yarışması her hafta popüler dizileri geride bırakmayı başarıyor.

 
Editör: TE Bilişim