Kanal D’de yayınlanmaya başlayan yeni dizi Beş Kardeş ekranda hız kesmeden devam ediyor. Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin 4. yeni bölüm fragmanı yayında. Beş Kardeş yeni bölüm’de bu akşam Fahriye Melike’yi mahalledeki okula yazdırır. Beş Kardeş’te öte yandan; Sait ve Turgut’un tutan kuponları büyük bir sevince dönüşecekken Başeğmez kardeşlerin hevesi kursağında kalır.

 Sait ve Turgut’un tutan kuponları büyük bir sevince dönüşecekken Başeğmez kardeşlerin hevesi kursağında kalır. Aziz at yarışından çıkan ikramiyeyi Bahtiyar’ın adamlarına kaptırır. Naif duyguların adamı Nazım’ın; belalısı Hasan’ın verdiği parayı çaldırması ise olayların akışına yeni maceralar ekler.
Fahriye Melike’yi mahalledeki okula yazdırır. Yeni koşullara uyum sağlamaya direnen Melike’yle aynı sınıfa düşen çırak Birol ise hayatının en mutlu günlerinden birini yaşamaktadır. Orhan’ın Şevval’in şarkıcı olduğunu ifşa etmesiyle Turgut büyük bir depresyona girer. Ancak kendine özgü yöntemlerle bir yüzleşme yaşamaya karar verir.Kudret Fahriye’nin dönüşüyle hayatını kökten değiştirecek bir kararın eşiğine gelir. Bu karar Şevval, Taşkın ve Orhan’ın hayatını da etkileyecektir.

Canan’ı istemek için bir araya gelen Başeğmez kardeşleri o gece başka bir sürpriz beklemektedir. Hüsranla biten gece Canan’ı Sait’le kurmak istediği gelecek hakkında yeni bir karar vermeye iter. Canan Sait’e bir şans daha verir. Sait bu şansı değerlendirebilecek midir?

Editör: TE Bilişim