Beyaz Show'da Beyazıt Öztürk'ün yaptığı Beyaz Futbol skeci izleyenleri kahkahalara boğdu. Kanal D ekranlarının sevilerek izlenilen talk show programı Beyaz Show'da bu hafta Beyazıt Öztürk kahkaha dolu VTR yayınlandı. Kanal D ekranlarının sevilerek izlenilen talk show programı Beyaz Show'da bu hafta Beyazıt Öztürk, Beyaz Futbol'a katılırsa ne olur sorusunun cevabı arandı. Beyaz, Ertem Şener'in sunduğu Beyaz Futbol'a konuk oldu! Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'da yaptığı skeçlere bir yenisini eklemek için bu hafta Tolgahan Sayışman ile Derin Futbol programına katıldı. Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'da yaptığı skeçlere bir yenisini eklemek için bu hafta Tolgahan Sayışman ile Derin Futbol programına katıldı. Ve yine izleyenleri kahkaya boğdu!

Beyaz Show'da Beyazıt Öztürk'ün yaptığı Beyaz Futbol skeci izleyenleri kahkahalara boğdu. Kanal D ekranlarının sevilerek izlenilen talk show programı Beyaz Show'da bu hafta Beyazıt Öztürk kahkaha dolu VTR yayınlandı.

PROGRAM KAVGAYLA BİTTİ

Beyaz, Ertem Şener'in sunduğu Beyaz Futbol'a konuk oldu, Beyaz'la Ahmet çakar programda atışmaya başlayınca Ahmet Çakar'la beyaz birbirine girdi ve bardaklar havada uçuştu. 
Editör: TE Bilişim