Beyaz TV'de yayınlanan 'Ebru Gediz'le Yeni Baştan' programı başarıya doymak nedir bilmiyor. Ünlü sunucu Ebru Gediz ardı ardına bir haftada üç kayıp bularak yine isminden söz ettirdi.
Bursa'da yetiştirme yurdunda kalan ve izinli olarak geldiği evinden ekmek almaya giden 17 yaşındaki Kübra Yılmaz'dan haber alınamıyordu.Genç kız Ebru Gediz'le Yeni Baştan ekibi tarafundan Manisa'da bulundu. Ünlü sunucu Ebru Gediz, 4 ay önce Aydın'da kaybolan ve babası tarafından aranan 24 yaşındaki Hörü Yaşım'ın bulunduğu müjdesini canlı yayında verdi. Nihaksız yaşadığı kişi tarafından kötü şeylere zorlandığı ve işkence gördüğü içinde kaçtığını söyleyen genç kız, 'O kişi bulursa beni öldürecek' dedi. Bunun üzerine Gediz, 'Senin can sağlığın, güvenliğin her şeyden önemlidir. Ben baban aradığı için seni aradım, beraber yaşadığın kişi için değil' dedi.

Diğer yandan, Sivas'ta yalaşık 4 ay önce kaybolan 20 yaşındaki Selin Gözde Nugayoğlu, Ebru Gediz ile Yeni Baştan programında bulundu.Ekibi tarafından kendisine ulaşan son dakika gelişmesini paylaşan Gediz, kızını arayan babaya müjdeyi verdi. Acılı baba bu haberin ardından gözyaşlarına boğuldu.Bu haberle kalmayan Ebru Gediz Selin Gözde'yi stüdyoya çağırdı. Babasına kavuşan genç kız stüdyoda duygusal anlar yaşattı. - İSTANBUL 
Editör: TE Bilişim