Survivor All Star'da kim elenecek? Peki Survivor All Star eleme gününde Sahra'nın karşısına kim çıkacak? İşte Survivor All Star ile ilgili son gelişmeler.. Survivor All Star'da kim elendi? Survivor All Star'ın bu hafta halk oylaması sonucu en çok oyu alan isim kim olacak? Gecenin sonunda adaya kim veda edecek?Bu hafta Gönüllüler adasından bir kişi adaya veda edecek. Konseyde ilk çıkan isim Sahra oldu. Bu akşam belli olacak sms oyları sonucu bir kişi birinci seçilecek. Hasan dokunulmaz... Sms oylamasında kim birinci olacak?Sahra'nın karşısına sms oylamasında kim çıkacak? Survivor'a veda eden isim Sahra mı yoksa bir başkası mı olacak? Tüm soruların yanıtı bu akşam saat 20.00'de Survivor All Star'da..

Survivor All Star'da Bu Akşam Neler Olacak? Ödül Oyununu Kim Kazanacak? Survivor All Star TV8 ekranlarında canlı yayınlanacak olan bölümünde bu akşam ödül oyunu var.TV8 Canlı İzle | Survivor All Star 26.Bölüm Yeni ve Son Bölüm 6 Nisan 2015 izle yebilirsiniz.İşte detaylar....

Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı TV8 ekranının macera dolu yarışması Survivor All Star reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

Zaman zaman gerilimin yaşandığı yarışmada keyifli anlar da yaşanıyor. Survivor All Star'da bu akşam Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı arasında dokunulmazlık oyunu oynanacak. Peki Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? Dokunulmazlık oyununu ünlüler mi yoksa gönüllüler mi kazanacak?

Yarışmacılar son bölümdeki yarışmada; ödül karşısında kendilerini zor tutmuşlardı. Survivor All Star yeni bölümde ise ünlüler ve gönüllüler ödülü karşılarında görünce büyük sevinç yaşayacaklar.

Bu akşam Survivor adasında dokunulmazlık oyunu oynanacak. Yarışmanın birincisi bu ödülün sahibi olacak. Ayrıca yarışmayı kazanan takım büyük bir sürprizle karşılaşacak. Heyecan dolu yepyeni bölümü ile Survivor All Star bu akşam 20.00'da TV8'de!

Survivor All Star'da yine zorlu bir akşam yarışmacıları bekliyor. Geçtiğimiz hafta ünlüler takımından Almeda ve Merve Oflaz konseyde en çok adı yazılan isimler oldu. Eleme gecesinde Berna'nın da ismi söylendi ve üç yarışmacı arasından Almeda SMS oylamasında en düşük puanı alarak adaya veda etmek zorunda kaldı. Hem kendisi hem de takım arkadaşları elemenin ardından büyük üzüntü yaşadı.

Bu hafta halk oylaması sonucu en çok oyu alan isim kim olacak? Gecenin sonunda adaya kim veda edecek?

Bu hafta Gönüllüler adasından bir kişi adaya veda edecek. Konseyde ilk çıkan isim Sahra oldu. Bu akşam belli olacak sms oyları sonucu bir kişi birinci seçilecek. Hasan dokunulmaz... Sms oylamasında kim birinci olacak?
Survivor'da Hilmicem ve Turabi için şok sözler!

Survivor'da Hilmicem ve Turabi için şok sözler! Survivor'da SMS oylamasına kalan Sahra, adada anlaşamadığı Hilmicem ve Turabi'ye çok ağır sözler sarf etti.

Özellikle Turabi hakkında sert açıklamalar yapan Sahra şunları söyledi: "Ben kimsenin kölesi değilim, korkak yarışmak bana göre değil. Turabi yalancı, insanlara hakaret eden, kendini bilmez, hoyrat.."

Sahra'nın karşısına sms oylamasında kim çıkacak? Survivor'a veda eden isim Sahra mı yoksa bir başkası mı olacak? Tüm soruların yanıtı bu akşam saat 20.00'de Survivor All Star'da.. 
Editör: TE Bilişim