Her cumartesi akşamı yayınlanan ve izlenme rekorları kıran dizi Kiraz Mevsimi yeni bölümü ile yine izleyenleri büyüledi. Fox tv ekranlarında yayınlanan ve cumartesi akşamlarının vazgeçilmezlerinden olan Kiraz Mevsimi dizisi son bölümde neler olacak detaylar...

Fox tv ekranlarının en çok izlenilen dizilerinden olan Kiraz Mevsimi bu bölümünde de yeni izleyicilerini ekrana kilitlemeyi başardı. Reytinglerde üst sıralarda yerini bulan dizinin başrollerinde Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya paylaşmaktadır.

40. Bölüm Özeti

Aldığı oyunculuk teklifini kabul etmeyen Öykü; tatsız bir durumla karşı karşıya kalınca fikrini değiştirmek zorunda kalır. Ayaz’ın ise Öykü’yü dizi film çekimlerinde yalnız bırakmaya niyeti yoktur. Ayaz’ın Öykü’nün peşinden dizi setine gitmesi hem ilginç hem de eğlenceli olayların başlamasına neden olur. Mete Şeyma’dan intikam almak için planladığı korkunç oyunu adım adım uygular. Kazdığı kuyuya düşme tehlikesi geçiren Şeyma’yı çok kötü bir sürpriz beklemektedir. Bu arada onlar farkında değillerdir ama; Öykü ve Ayaz aşkı, bir kez daha yeni bir sınavdan geçmeye hazırlanmaktadır. 
Editör: TE Bilişim