Cumhurbaşkanı seçimi yaklaştıkça adayların miting, konuşma çalışmaları da hız kazanıyor ve yurdun dört bir yanından kalka seslenmeye çalışıyorlar.
Partiler de destekledikleri adaylar için fazladan mesai yapıyor ve Cumhurbaşkanı seçimini kazanmak için adaylar için oy topluyorlar.

Cumhurbaşkanı adaylarının çalışmaları devam ederken yapılan harcamalar da bir o kadar artıyor. Adayların adına açılan banka hesaplarında halk bağışda bulunabiliyor.

Erdoğan ve İhsanoğlu adına açılan banka hesaplarına destekçileri bağışda bulunarak siyasi desteği ekonomik desteğe çevirebiliyor ve çalışmaların hız kazanmasını sağlayabiliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi başta olmak üzere Ekmeleddin İhsanoğlu destekçileri Türkiye İş Bankası'ndan açılan hesaba bağış yaparken AK Partililer başta olmak üzere Erdoğan destekçileri de Erdoğan adına açılan Ziraat Bankası'ndaki bağış hesabına bağışda bulunuyor.

Kırşehir AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonla AK Partili gruplar Kırşehir'de bulunan Ziraat Bankası'na giderek Erdoğan adına açılan hesaba bağışda bulunuyor. Bu sayede destekçiler Recep Tayyip Erdoğan'a olan siyasi desteği ekonomik desteğe çeviriyor.

Seçim masraflarını paylaşmak isteyen AK Partililer, imkanları doğrultusunda ellerinden gelen bağışı yapıyor.

Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 yıldır AK Parti hükümetiyle Türkiye'yi getirdiği noktaya değilenen Kırşehir AK Parti İl Başkanı, bağış kampanyasına katılarak üstümüze düşeni yapıyoruz dedi.

Ayrıca Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması durumunda aktif siyaseti bırakması hizmetin sona ermesi anlamına gelmediğini vurguladı.
Editör: TE Bilişim