MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, iddiayı "Milliyetçi Hareket Partisi’ni kapatacak, bunu dile getirecek insan daha anasından doğmadı.

Türkiye’yi başlarına yıkarız. Bugün geldiğimiz bu noktada geçen hafta Saray’da acaba Binali ile Yalçın Akdoğan ne konuştular? Neler yaptılar? Şunları bir anlatsalar.

Üniversitelerdeki olayların arkasında kimler varmış bir anlatsalar. Üniversitelerdeki olayları planlayanlar kimlermiş anlatsınlar bakalım" diyerek yanıtladı.

FUAT AVNİ HANGİ BAKAN?

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri ise Fuat Avni hesabının; Bakanlar Kurulu üyesi bir ya da iki bakan tarafından yönetildiğini öne sürdü. Yeniçeri şöyle konuştu:

"NE ERDOĞAN'IN NE AKP'NİN GÜCÜ YETER!"

"Bu Fuat Avni, varsa eğer Bakanlar Kurulu'ndaki bir- iki bakandır. Kendi siyasi emellerini gerçekleştirmeye çalışıyorlar. AKP bir çadır partisidir. Kıblesi, istikameti, onuru yoktur. MHP'nin elli yıla yakın bir geçmişi vardır.

MHP'yi ve CHP'yi kapatmaya ne bu iktidarın gücü yeter, ne Erdoğan'ın gücü yeter, ne de Fuat Avni'nin gücü yeter! Eğer CHP ve MHP'yi kapatırsanız Türkiye'yi dünyaya, özgürlüklerle kapatmış olursunuz.

MHP'nin siyasal ağırlığı, AKP'nin on katıdır. AKP, böyle bir teşebbüste bulunursa, kaçacak mağara deliği bile bulamayacaktır!" 
Editör: TE Bilişim