Baş dönmesine,safraya ve burun kanamalarına iyi gelen Fesleğen Çayı tam bir şifa deposu.Midenin su toplamasına ve böbrek rahatsızlıklarına da iyi gelen fesleğen çayını tüketmek vücut sağlığına oldukça fayda sağlıyor.

İşte mucize içecek Fesleğen Çayı tarifi;
Malzemeleri

- Fesleğen (Reyhan),
- Elma çekirdeği,
- Eğrice yonca,
- Kayısı,
- Lavanta çiçeği,
- Bal

Fesleğen Çayı Hazırlanışı:

Elma çekirdeği ve fesleğen tohumları bir gün önceden ballı suda dinlendirilir. Bir tutam yonca, üç adet kayısı kurusu ve yarım tutam lavanta çiçeği ballı suda yirmi dakika kaynatılarak hazırlanan çay, yemek aralarında bir bardak içilir.
 
Editör: TE Bilişim