PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da oyuncular, hafta sonu Kayseri Erciyespor yenilgisinin ardından istifa eden teknik direktörleri Osman Özköylü’ye göre dönmesi için çağrıda bulundu.

Adana Demirspor Tesisleri’nde tam kadro olarak basının karşısına çıkan oyuncular, hafta sonu istifa eden teknik direktörleri Osman Özköylü’nün tekrar takımın başına geçmesini istedi.

Futbolcular adına konuşan Burak Çalık, zor bir süreçten geçerken hocalarının istifa ettiğini belirterek, yaşanan sıkıntıların tek sorumlusunun Osman Özköylü olmadığını vurguladı. Hocalarının istifasını yönetim kurulunun kabul etmesini saygıyla karşıladıklarını aktaran Çalık, şöyle devam etti:

"Yaklaşık 5.5 aydır hocamız ve ekibiyle olan ciddi bir uyum içerisinde çalışma süreci gerçekleştirdik. Bu sürecinde getirisi olarak biz tekrar takımın başında görmek istiyoruz. Burada tasarruf tabi ki yönetim kurulumuzun. Kabul ederler veya etmezler, Osman hoca gelir ya da gelmez ama bizler onu tekrar takımın başında görmek istiyoruz. Çünkü tüm takım arkadaşlarımda vicdan olarak bir rahatsızlık var. Burada en az günahı olan insan ayrıldı aramızdan."

Teknik Direktör Osman Özköylü ile bağlarının kopmadığını vurgulayan Burak Çalık, "Aksi halde oynayan oynamayan herkes bu görüşü savunmazdı. Hocamızla bir gönül bağımız var. Burada bir başarı olacaksa, bu Osman Özköylü ile olacak. İhtiyacımız olan istikrar, bugün bu takımdan 20 futbolcu gider, yerine 20 futbolcu gelir. Ama bir 21 yıl daha bu hasret devam eder. Başkanımızla da konuştuk, sağ olsun o da bize destek verdi. Herkes Osman hocanın bu takımı başarıya götüreceğini biliyor ve inanıyor." diye konuştu.
Kaynak: cha