PTT 1. Lig’in 16. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor’u ağırlayacak olan Adanaspor’da çalışmalar son aşamaya geldi.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından taktik antrenmanına geçilirken, Teknik Direktör İpekoğlu bu bölümde oyuncularını sık sık uyararak uygulamalı olarak yapmaları gerekenleri anlattı. Daha sonra şut ve atak sonlandırma çalışması yapan Adanaspor antrenmanı kültür fizik hareketleriyle tamamladı. Adanaspor yarın yapacağı antrenmanla Kardemir Karabükspor çalışmalarını tamamlayacak.

Pazar günü kendi sahasında Kardemir Karabükspor ile mücadele edecek Adanaspor’da Engin İpekoğlu, iç sahada galibiyet istediklerini bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

İpekoğlu, "Ligin kaliteli bir ekibini ağırlayacağız. Karabük şuana kadar ligde en az gol yiyen takım. Bizim de son haftalarda yakaladığımız çıkışı göz önüne aldığımızda güzel ve keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. Takım olarak iç sahada galibiyet arzu ediyoruz. Bu doğrultuda yakaladığımız çıkışı sürdürme niyetindeyiz." diye konuştu.
Kaynak: cha