Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, devre arası transfer hakkında ki soruya, "Transfer olmayabilir de."cevabını verdi.

Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi’nde ‘Kartal Yuvası’ mağaza açılışına katılan ve daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme ilişkin sorulara cevap verdi.

Ahmet Nur Çebi ilk olarak sezonun ilk yarısını lider kapatmaları ile ilgili soruyu cevapladı. Çebi, "Beşiktaş olarak lider olmak ve şampiyon olmak için yola çıktık. Başka hedefimiz hiç olmadı. İnşallah geçmiş senelerde realize olmayan bu şampiyonluğu bu sene elde edeceğiz. Camiamız için o mutlu son günü burada yaşamak istiyoruz. Başarıların arkasında gelirlerimiz çok önemli. Ben buradan taraftarımıza sesleniyorum lütfen ‘Kartal Yuvası’ndan alış – veriş yapsınlar, statlarda bizimle beraber olsunlar buna ihtiyacımız var." dedi.

"TRANSFER İŞİ İMZA İLE SONUÇLANIR"

Tecrübeli yönetici, Dnipro Takımı’ndan Kaleci Boyko ve defans oyuncusu Douglas ile anlaşıldığı yönünde ki soruya ise "Transferler yapıldığı zaman kamuoyunun önüne koyulur. Bununla ilgili bizim bir açıklama yapmamız mümkün değil. Beşiktaş’ın menfaatleri bunu gerektiriyor. Taraftarlarımızı tabii ki anlıyorum bir şeylerin müjdelenmesini duymak istiyor ama bu işlerin doğrusu imzadan sonra açıklanmasıdır. Biz gereken çalışmaları yapıyoruz. Beşiktaş’ın ihtiyacı olan varsa, varlığını ve yokluğunu tespit edeceğiz. Daha sonra kulübümüzün menfaatleri gereği neyi gerektiriyorsa öyle transferler yapacağız. Biz size bugün isim veremeyiz. Devre arası transfer olmayabilir de, sonuç itibari ile olması demek imza atılmış olması gerek demektir. Böyle bir imza söz konusu değil. İmza atılmadan da her şey olabileceği gibi olmayabilir de." cevabını verdi.

"VODAFONE ARENA’DA OYNAMAK İSTİYORUZ"

Ahmet Nur Çebi ayrıca yapımı devam eden Vodafone Arena’nın bitirildiği anda kalan maçlarını orada oynamak istediklerini söyledi. Çebi, "Hedefimiz kendi stadımızda bunları oynamak. Fakat olmazsa eğer, yine 1 -2 maç daha Başakşehir’i talep edebiliriz. İnşallah Allah talep etmemizi nasip etmez bize." diye konuştu.
Kaynak: cha