Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 13. haftada konuk edeceği Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü. Hafif sakatlığı bulunan Ahmet Cebe haricinde tam kadro idmana katılan yeşil-siyahlılar, Galatasaray yenilgisini unuttukları ve Gençlerbirliği maçına odaklandığı bildirildi.
Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdüren Akhisar Belediyespor’da, tecrübeli defans oyuncusu Uğur Demirok ve orta saha oyuncusu Didier Zokora, Galatasaray maçında gördükleri sarı kart ile cezalı durumuna düşerken, Arnaud Djoum, Saidi Ntibazonkiza, Merter Yüce ve Bruno Mezenga ise sarı kart ile sınırda bulunan isimler oldu.
EVREN: "İYİ OYUNUMUZU SKORA YANSITAMADIK"
Gençlerbirliği maçının önemine değinen Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar ise, İHA muhabire yaptığı açıklamada, “Son haftalarda iyi oyunumuzu skora yansıtamadık. Sakatlıklar ve olumsuzluklar üst üste geldi ancak takımımıza ve teknik heyetimize sonuna kadar güveniyoruz. İnşallah sahamızda oynayacağımız Gençlerbirliği maçında bu şansızlıklarımızı kırıp galibiyet almak istiyoruz” dedi.
Kaynak: iha