Kütahya’nın Tavşanlı ilçesindeki 1. Amatör Küme Play Off maçında futbolcular arasında ilk yarı bitiminde kavga çıktı. Maç bitiminde ise oyuncular birbirlerine sarılarak sahayı terk ettiler.

Tavşanlı'da oynanan ve 1-1 biten Bağlıkspor - Moymulspor 1. Amatör Küme Play Off karşılaşmasında futbolcular arasında ilk yarı bitiminde kavga çıktı. Polisin ayırdığı kavgadan sonra oyuncular soyunma odasına gitti. Müsabakanın ikinci yarısında da kıran kırana bir mücadele ortaya koyan oyuncular, maç bitiminde ise ilk yarının aksine birbirlerine sarılarak sahayı terk etti.

Tavşanlı Ada Stadyumu'nda dün oynanan, Bağlıkspor - Moymulspor maçının ilk yarısı Bağlıkspor'un 1-0 üstünlüğü ile kapandı. Sert geçen maçın ilk yarı bitiminde iki takımın futbolcuları arasında çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Yedek futbolcuların ve sahaya atlayan birkaç taraftarın da karıştığı kavgayı polisler ve her iki takımın yöneticileri ayırdı.

Tavşanlı İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Demiralp megafonla taraftarları sahaya girmemeleri konusunda uyardı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Moymulsporlu futbolcular attıkları golle beraberliği yakaladı. Maç 1-1 bitti. Her iki takımın futbolcuları ve yöneticileri maç bitiminde ise ilk yarının aksine birbirlerine sarılarak sahadan ayrıldı.

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Cengiz, Bağlıkspor’a birincilik, Moymulspor’a ikincilik kupalarını verdi.
Kaynak: cha