Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Uğurlu, 6 puan değerinde bir maçı kazandıklarını açıkladı. Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise 2-0’dan 3-2 mağlup olmalarını 'Çok izahı yok' şeklinde değerlendirdi.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 15. haftasında Antalyaspor evinde Mersin İdmanyurdu’nu konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısını konuk ekip 2-0 önde tamamlarken, ikinci yarıya fırtına gibi başlayan ve 10 kişi kalan ev sahibi Antalyaspor sahadan 3-2 galip ayrılmasını bildi. Karşılaşma sonrası herikiteknik direktör de maçı değerlendirdi.

Antalyaspor’da hafta içi sözleşmesi karşılıklı anlaşmalı olarak fesih edilen Yusuf Şimşek’in yerine takımın başına alt yapı sorumlusu Mehmet Uğurlu getirilmişti. Kaptan Samuel Eto’o ile birlikte hafta içi çalışmaları yürüten alt yapı antrenörü Mehmet Uğurlu bugünkü karşılaşmayla ilgili değerlendirmede bulundu. Mersin İdmanyurdu’na karşı oyuna çok iyi başladıklarını aktaran Mehmet Uğurlu, "Hafta içerisinde gelişen olaylardan sonra göreve geldik. Kaptanımız Eto’o ile birlikte maça kadar çok iyi hazırlandık 6 puan değerinde bir maçtı inanılmaz bir maçtı." dedi.

Antalyaspor’un maçta şansız bir şekilde10 kişi kaldığını anlatan Uğurlu, yedek kalecinin ısınmadan oyuna girdiğini ve ikinci golü de bu yüzden yediklerini söyledi. Uğurlu, devre arasında oyuncularıyla konuştuğunu, müthiş bir mücadelenin ardından sahadan 3-2 galip ayrıldıklarını, tüm oyuncularını tek tek alınlarında öptüğünü ve zaferi Antalyaspor taraftarlarına armağan ettiğini kaydetti.

"ÇOK İZAHI YOK"

Karşılaşmanın 2-0’dan 3-2’ye gelmesini 'Çok izahı yok' şeklinde değerlendiren Mersin İdmanyurdu Teknik Sorumlusu Bülent Korkmaz, "2-0 iken 3. Golü bulacak ve her şeyi bitirecekken maalesef ikinci yarıya iyi başlamamıza rağmen 3. Golü bulmamız gerekirken Antalyaspor buldu. Konstrasyonun düşmemesi gerekiyor. Olmadı Antalyaspor’u tebrik ediyorum." diye konuştu.
Kaynak: cha