Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Bursaspor ile 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "Kağıt üzerinde 3-1’den geri dönmek iyi. Her iki takım oyuncularını da tebrik ediyorum." dedi.

Yeni stadın Bursa'ya yakışan bir stat olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür eden Avcı, maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Maçtan önce Bursaspor için ligin en fazla kenar ortası yapan takımı olduğunu söylemiştik. 8 tane böyle gol atmışlardı. Bunları biliyorduk. Hücum opsiyonlarını ona göre çalışmıştık. İlk golü yediğimiz ana kadar iyi başlamıştık. Topa sahip olamadık. Rakibin de 10 kişi kalması ve bizim gibi takıma yakışmayacak 2. ve 3. golleri yedik. 3-1’den böyle bir atmosferde Bursaspor gibi bir rakibe karşı geri dönmek önemlidir. Elimizde fırsat vardı, kazanabilirdik. Kağıt üzerinde 3-1’den geri dönmek iyi. Her iki takım oyuncularını da tebrik ediyorum. Bursaspor’a da başarılar diliyorum." diye konuştu.

Avcı, hakemin yönetimi hakkındaki soru üzerine ise yaptığı açıklamada, "Kırmızı karta ne diyorsunuz? Benim önümde oldu. Doğru karar. Bu oyunda futbolcu hata yapıyor, teknik adam yapıyor, hakem de yapacak. Direk dirsek geldiğini çok net gördük. Oyunu ondan sonra germememiz gerekiyor. Oyun bundan sonra gerildi. Bizim attığımız ve ofsayt diye verilmeyen pozisyonda ofsayt yokmuş, pozisyon golmüş. Bunlar bunun içinde var. Güzel bir atmosfer ve 3-3 biten bir maç var. Bence böyle bakmak lazım. Biz analizlerimizi yapacağız. Onun dışında başka bir şey söylemem doğru olmaz." ifadelerini kullandı.
Kaynak: cha