Spor Toto Süper Ligin 25. hafta maçında Eskişehirspor'u 4-1 mağlup eden Balıkesirspor'da yüzler gülüyor. 10 hafta sonra gelen bu galibiyetle ligde kalma umutlarını yeşerten kırmızı-beyazlı ekipte teknik direktör Özdeş, galibiyeti kümede kalma mücadelesinde bir kıvılcım olarak yorumladı.

Karşılaşma sonrası maçı değerlendiren Özdeş, Eskişehirspor galibiyetinin gelecek haftalar için bir kıvılcım olacağını bildirdi. Uzun bir aradan sonra kazanmanın çok önemli olduğunu belirterek, "Bugün bunu başardık. Futbolcularımı kutluyorum. İştahlı oyunun karşılığını bol golle aldık. Her maçı böyle oynayacağız. Aradan sonra yine içeride Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacağız. Bu maç öncesi üstteki takımlarla 9 puanlık bir fark oluşmuştu. Önce aradaki puan farkını kapatıp, sonra yeniden kümede kalma mücadelesine katılmak istiyoruz. Bu galibiyetin bir kıvılcım olmasını umut ediyorum. Taraftarlarımıza da maç boyunca destekleri için teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti taraftarlarımıza hediye ediyorum." şeklinde konuştu.

Eskişehirspor teknik direktörü Michael Skibbe ise büyük hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Balıkesirspor'un hakkıyla kazandığını belirten tecrübeli teknik adam, "Şu an belirli bir çizgimiz yok, istikrarsız oynuyoruz. Bu sezon sonuna kadar mücadelemizi sürdürmemiz ve küme düşme hattından üstlere tırmanmamız gerekiyor. " diye konuştu.
Editör: TE Bilişim