Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında lider Beşiktaş konuk ettiği Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı.

Başakşehir Stadı’nda oynanan mücadelede ev sahibi Beşiktaş'ın gollerini 27. dakikada Rhodolfo ve 52. dakikada Mario Gomez ve 90+4. dakikada penaltıdan Oğzuhan Özyakup atarken, Kasımpaşa'nın gollerini 24. ve 67. dakikalarda Eren Derdiyok ve 40. dakikada Donk kaydetti. Mario Gomez bu maçta attığı golle Spor Toto Süper Lig'de gol sayısını 8 yaptı ve liderliği Samuel Eto'o ile paylaştı.
Siyah-beyazlı ekip bu sezon Süper Lig'de 2. hafta evinde Trabzonspor'a yenilmesinin ardından ikinci mağlubiyetini aldı. Beşiktaş ayrıca Kasımpaşa en son 2012-2013 sezonunda evinde oynadığı maçta 3-1 mağlup olmuştu.
Bu sonucun ardından Beşiktaş 23 puanla liderlik koltuğunda kalırken, Kasımpaşa da puanını 14'e yükseltti.

FİKRET ORMAN'IN ÇAĞRISI İŞE YARADI!
Geçtiğimiz yıllarda Atatürk Olimpiyat ve Başakşehir Fatih terim Stadı'nı bir türlü dolduramayan ve boş tribünler önünde oynayan Beşiktaş"ın yüzü Kasımpaşa maçında güldü.Başlama saati 21:45 olan karşılaşmaya siyah beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi ve tribünleri doldurarak bir anlamda başkan Fikret Orman'ın çağrısına da kulak vermiş oldu.Fikret Orman hafta başında yaptığı açıklamada İstanbul'da 5-6 bin kişiye oynamanın ayıp olduğunu söylemiş ve taraftarları bir kez daha stada gelmeye davet etmişti.

ALMAN MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRÜ JOACHİM LÖW GOMEZ İÇİN GELDİ
Almanya Milli Takımı teknik direktörü Joachim Löw sezonun en formda ismi Mario Gomez'i izlemek için Başakşehir Fatih Terim Stadı'na geldi. Dün akşam Galatasaray-Eskişehirspor maçında Podolski'yi izleyen Löw,bu sezon toplamda 8 gol atan Mario Gomez'i yeniden Alman Milli Takımına almayı düşünüyor.Alman panzeri Gomez ise bu sezon çok formda olduğunu ve Almanya Milli Takımı ile Euro 2016'da yer almak istediğini sık sık dile getiriyordu.

Editör: TE Bilişim