Galatasaray'dan Çin'in Beeijing Guoan takımına transfer olacağı iddia edilen Burak Yılmaz, kulüplerin anlaştığını duyurdu. Golcü futbolcu, "Gönül isterdi ki başkaları yapsın açıklama ama ben yapmak zorunda kalıyorum." dedi.

Galatasaray'ın Torku Konyaspor'la 0 - 0 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz, "Kulüpler anlaştı tabii. Söylenecek aslında şu an için çok fazla bir şey yok. Her şey resmiyete döküldüğünde bir basın toplantısı yapmak istiyorum. Sizlerin bütün sorularına cevap vermek istiyorum. Kendi söyleyeceğim şeyler de var tabii. Ama şu an için sadece bekliyorum. Orada yeni yıl. O yüzden iki üç gün oralar kapalı. Bu yüzden biraz uzayacak." ifadelerini kullandı.

Oldukça üzgün olduğu gözlenen Burak Yılmaz, transfer açıklamasıyla ilgili de "Gönül isterdi ki başkaları yapsın açıklama ama ben yapmak zorunda kalıyorum. Birazcık bekleyeceğim ama gitmeden mutlaka bir basın toplantısı yapmak istiyorum. İçimdekileri, gönlümdekileri ve bilinmeyenlerin hepsini söyleyeceğim." diye konuştu.

Kendisi için zor bir gün olduğunu dile getiren golcü futbolcu, "Şu anda çünkü yanlış bir şey söylemekten korkuyorum. Ama basın toplantısında bilinen bilinmeyen her şeyi söyleyeceğim. Basın toplantısı iki üç gün içinde olur. Mustafa hocanın dediği gibi bir transfer imza atılmadan asla gerçekleşmez. İmza atıldığı takdirde gerekeni yapacağım." şeklinde konuştu.
Kaynak: cha