Bursaspor, Süper Ligin 16. haftasında 19 Aralık Cumartesi günü saat 16.00'da oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıkları öğle saatlerinde yapılan antrenmanla tamamlandı.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma ve koordinasyon ile başlayan antrenman kontrol pas oyunu ile devam etti. Son bölümde taktik çalışma yapıldı.

ERDEM SAKAT

Sakatlığı bulunan Erdem Özgenç takımdan ayrı fizyoterapist İlker Arıbaş nezaretinde düz koşu yaptı. Erdem Özgenç sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Bağlarından sorun yaşayan Faty'nin ise forma giyme şansının az olduğu belirtildi.

HAMZAOĞLU'YLA YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Ligdeki son 5 maçı kaybeden Bursaspor, Hamza Hamzaoğlu ile yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Hızla üst sıralara tırmanıp kötü gidişe son vermek isteyen yeşil beyazlı takımın tek hedefi galibiyet olacak.

HAKEM YAŞAR KEMAL UĞURLU

Torku Arena'da oynanacak karşılaşmayı Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Oğuz Terzi ve Serkan Olguncan yapacak.

BURSASPOR ÜSTÜN

İki takım arasında şimdiye kadar oynanan 24 maçın 11’ini Bursaspor kazandı. 6 karşılaşma Konyaspor galibiyetiyle sona erdi, 7 maç ise beraberlikle tamamlandı.

Bursaspor, bugün saat 17.00’de Yenişehir Havaalanından özel uçakla Konya’ya gidecek.
Kaynak: cha