Carlos, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Fenerbahçe takımını taşıyan otobüse yapılan saldırıyı kınayarak, bu tür üzücü olayların tekrarlanmaması temennisinde bulundu.

Carlos, "Bu davranış ölümle sonuçlanabilirdi. Psikolojik sorunları olan kişiler tarafından yapılan bu hareketler çok üzücü. Bu olayı yapanlar saklanabileceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar. Türk polisinin bunları bulacağına eminim" diye konuştu.

"ZORLU BİR MAÇ OYNADIK"
Gaziantep maçına ilişkin değerlendirmesinde ise Carlos, iyi oyunculardan kurulu bir rakiple ve zorlu bir maç oynadıklarını, maçtan galibiyetle ayrılmayı başardıklarını belirtti.

"AKHİSAR'I YUKARILARDA GÖRMEK İSTİYORUM"
Üst sıraları hedeflediklerinden Mersin ve Konya maçlarından da puanlar hedeflediklerini bildiren Carlos, Ligde 10. sırada yer almalarının kendilerini rahatsız ettiğini dile getirerek, "Benim düşüncem Akhisar Belediyespor'u daha yukarılarda görmek. Ben buna inanarak söylüyorum çünkü bizim takımımız kaliteli futbolculardan kurulu" dedi.

"GEKAS'TA GELİŞME VE DÜZELME OLMADI"
Carlos, "Bazı futbolcuların kadro dışı kalmasında her zaman bir problem vardır. Bu tabi profesyonellikle alakalı değil ama kişisel davranışlarıyla ilgili problem vardır. Benim Gekas hakkında bazı düşüncelerim oldu. Kendisinin bazı hareketlerini beğenmedim, yönetim benim düşüncelerimi onayladı. Gekas şu an kadro dışı. Uzun süredir gol atmama gibi bir dönem atlattı Gekas. Daha çok oyun oynama şansı verdim ama baktım ki gelişme ve düzelme olmadı. Trabzonspor maçındaki hareketleri beni rahatsız etti. Aynı davranışları yönetim de gördü, böyle bir karar aldı. Önemli olan takımdaki atmosfer ve ruh, bunu korumamız gerekir. Futbolcular oynasalar da oynamasalar da birlik içinde olmaları, kafalarını Akhisar Belediyespor için hedeflemeleri lazım" dedi. 
Editör: TE Bilişim