Celtic Teknik Direktörü Ronny Deila, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.


Teknik adam, yarın zor bir maç olacağını ifade ederek, "İyi bir futbol takımıyla karşılaşıyoruz. Avrupa'da ilk olarak iyi bir savunma yapmalısınız. Top geldiği zaman da esnek davranmak lazım. Biz de bunu yapmak istiyoruz. Savunmamız çok net olmalı" diye konuştu.


Deila şöyle devam etti;


"Kendimize güveniyoruz. Fenerbahçe çok iyi bir ekip. Burada kazanmak için oynamak zor. Tabii ki her şey mümkün puanla da ayrılabiliriz."


Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın 'Celtic çok şanssızdı bu kupada' açıklamalarının sorulması üzerine ise Deila, "Sanıyorum maçların çoğu eşit şartlarda geçti. Biz ufak detaylarda çok şanslı olmadık. Bu bize tabii çok bedel ödetti. Hala işin içindeyiz. Yarın bu yüzden kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.


Celticli oyuncu Callum McGregor da, "Avrupa maçlarında oynamayı seviyorum. Birkaç gol attım. Belki iyi maçlar da oynadık ama Avrupa maçlarında ufak detaylar bize bedel ödetiyor. Çok güvenimiz var yarın akşam için. Sezonun geri kalanında da bu şekilde oynamaya devam eder ve iyi sonuçlar alırız" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim