Kadıköy'de gerçekleşek büyük derbiye sayılı günler kaldı.23. hafta gerçekleşecek derbide Fenerbahçe,Galatasaray'ı ağırlayacak.Liderlik için iki takımın yarıştığı bu günlerde ise sonucun ne olacağı merak ediliyor.

1999 yılından beri Kadıköy'de galibiyet alamayan Galatasaray,kazanma isteğiyle çok çalışıyor.Fenerbahçe ise bu seriyi bozmayıp kendi evinde galibiyet alma peşinde.Galatasaray'da sakat oyuncular nedeniyle deprem yaşanırken,Fenerbahçe takımdaki eksiklikleri tamamlamak ve derbiye tam kadro çıkmak için hazırlanıyor.

Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz'ın sakatlanması,takımın maçlarda zorlanmasına neden oldu.Sakatlığı yüzünden zor günlerde geçiren Burak Yılmaz'ın en büyük destekçisi ise Emre Belözoğlu oldu.2008 yılında Fenerbahçe'de 16 maç aynı kadroda yer alan Burak Yılmaz ve Emre Belözoğlu'nun dostlukları o tarihten itibaren hala devam ediyor.İkili sık sık birbirlerini arayarak son dönemlerdeki sakatlanmalar konusunda hem birbirleriyle görüş alışverişinde bulunuyor hem de birbirlerini derbiye kadar motive etmek için uğraşıyor 
Editör: TE Bilişim