A Milli Futbol Takımı'nın, tarihinde dördüncü kez mücadele edeceği Avrupa Şampiyonası Finalleri olan EURO 2016'nın kuraları çekildi ve ay yıldız ekibimizin D Grubu'ndaki maç programı da belli oldu.

A Milli Futbol Takımı, İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan ile birlikte D Grubu'nda yer aldı. Millilerimiz, D Grubu'ndaki ilk karşılaşmasını Hırvatistan ile 12 Haziran Pazar günü TSİ 16.00'da başkent Paris'teki Parc Des Princes Stadı'nda oynayacak. İkinci maçında 17 Haziran Cuma günü TSİ 22.00'de Nice'in Allianz Riviera Stadı'nda son şampiyon İspanya'nın karşısına çıkacak ay yıldızlılar, gruptaki son karşılaşmasında ise 21 Haziran Salı günü TSİ 22.00'de Lens'in Felix-Bollaert Stadı'nda Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak.

Grup maçları sonunda gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar ile en iyi üçüncü olan dört takım son 16'ya kalacak.

EURO 2016 Finalleri'ne ev sahipliği yapan Fransa'nın başkenti Paris'teki Paris Kongre Sarayı'nda gerçekleştirilen kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Ali Dürüst, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çağlar ve Alaattin Aykaç, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş katıldı.
Kaynak: cha