Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Fransa'nın başkenti Paris'teki Paris Kongre Sarayı'nda gerçekleştirilen EURO 2016 kura çekimi sonrası basın mensuplarına konuştu.


"İspanya'nın ne olduğunu biliyoruz" diyen Fatih Terim, sözlerine şöyle devam etti;


"Hırvatistan Dünya Kupası'nda da rakibimiz, böylece birbirimizi denemiş olacağız. Ben oyuncularıma her zaman olduğu gibi güveniyorum. Milli Takımın burada çok enteresan şeyler yapacağını düşünüyorum. Yeni yıldızlar ortaya çıkaracağı inancını taşıyorum. Hiç kimseden korkmadan, kimseden çekinmeden keyfini sürerek, sahada oynadığımız oyundan zevk alarak bir turnuva oynayacağız."


"SONUÇ NE OLURSA OLSUN BURADAYIZ, FRANSADAYIZ VE BU YARIŞIN İÇİNDEYİZ"


Tecrübeli teknik adam, sözlerine şöyle devam etti;


"Biraz önce Rus antrenörle beraberdik. O da bildiğiniz üzere iki takımı çalıştırıyor, ben de çalıştırdığım zaman bu sıkıntılıydı, bunu konuştuk. Dünyanın en önemli argümanı bu. Bu argümanı kaybetmememiz lazım. Yani adalet için, barış için, saygı için, sevgi için, her şey için futbol ve spor en önemli argüman, bunu gördük. Bunu kaybetmeyelim yoksa maçlar alınır verilir. Kazanılır kaybedilir. Bunlar olacaktır, hayatımız bu bizim.


Grubumuz dışarıdan bakıldığında belki de diğer gruplardan daha zor görünüyor. Kağıt üzerinde tabi. Fakat Türkiye her şeyi deneyecektir. Bundan emin olabilirsiniz."
Editör: TE Bilişim