Volkan Demirel’in 4 maçlık men cezası Galatasaray derbisinde olmayacağını gösterdi. İşte PFDK’dan gelen Volkan Demirel Caner Erkin cezaları.

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan maçta hakem kararlarına karşı çıkan Fenerbahçe oyuncuları Volkan Demirel ve Caner Erkin’e PFDK’dan bugün ceza geldi. Fenerbahçe’nin asi kalecisi Volkan Demirel’e 4 maç ceza verilirken, başarılı sol bek Caner Erkin’e ise 1 maçlık ceza kesildi.

PFDK’dan bugün yapılan açıklamada Volkan Demirel ve Caner Erkin’e maç cezası geldiği öğrenildi. Trabzonspor maçı için sevk edilen PFDK, cezaları açıkladı.

PFDK’dan yapılan gerekçeli açıklamalarda kaleci Volkan Demirel’e 4 maçtan men, sol bek oyuncusu Caner Erkin’e 1 maçlık men cezası verildi. Aynı zamanda Mahmut Uslu’ya ise maç sonu yapılan açıklamalarından ötürü 45 gün hak mahrumiyeti cezası kesildi.

Spor Toto Süper Lig’in merakla beklenen Galatasaray Fenerbahçe derbisinde aldığı maç cezasından dolayı Volkan Demirel’in olmayacağıda kesinleşti.

İşte PFDK’dan gelen ceza açıklamaları;

“FENERBAHÇE A.Ş.’nin 07.02.2015 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. – TRABZONSPOR A.Ş Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu CANER ERKİN’in, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu VOLKAN DEMİREL’in, rakip takım idarecisine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 4 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 23.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu)

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. idarecisi MAHMUT USLU’nun, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı takdiren 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir.” 
Editör: TE Bilişim