Şampiyonluk yarışının her geçen hafta daha da kızıştığı şu zamanlarda 3 büyük takımın puan kaybını hiç mi hiç tahammülü yok.

Lig sıralamasında Beşiktaş’tan 2 Galatasaray’dan 2 puan geride olan ve 4. Yıldızı takmak için kenetlenen Fenerbahçe’de kritik hafta öncesi yaşanan önemli sakatlıklar herkesi çok üzdü.

Bu hafta çok kritik Çaykur Rizespor deplasmanına gidecek olan Fenerbahçe ligin kızıştığı haftalarda 2 önemli oyuncusunun sakatlandığı haberi ile adeta yıkıldı. Bu kritik maç öncesi kulüpten şu açıklama yapıldı:

Bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yapılan antrenman esnasında sakatlık yaşayan Diego Ribas ve Egemen Korkmaz’ın Göztepe Medical Park Hastanesi’nde yapılan tetkikleri sonrasında Kulüp Doktorumuz Prof.Dr. Burak Kunduracıoğlu oyuncularımızın sağlık durumları ile ilgili bilgi verdi.

Kunduracıoğlu, “Antrenmanda sağ üst ön adalesinde sertleşme ve ağrı hissettiği için tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bırakan Diego Ribas‘ın sağ üst ön adalesinde zorlanma tespit edilmiştir. Antrenman da sol üst ön adalesinde batma ve ağrı hissettiği için tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bırakan Egemen Korkmaz’ın ise sol üst ön adalesinde kanama, ödem ve kısmi yırtık tespit edilmiştir. İki oyuncumuzun da tedavisine başlanılmıştır”
 
Editör: TE Bilişim