Fenerbahçe yıldız oyuncu için kapıları zorlamaya devam ediyor.  Atletico PR'nin asbaşkanı Marcio Lara, menajerlerin Fenerbahçe için birçok kez kapılarını çaldığını itiraf etti; "Fernandao'da öncelik Bursa'da. Olmazsa tekliflere açığız" şeklinde konuştu.

Bursaspor'da harikalar yaratan Fernandao, bir gün Galatasaray'a diğer gün ise Fenerbahçe'ye yazılıyor. Fakat Brezilyalı yıldız 31 Mayıs tarihine kadar Bursaspor'un oyuncusu. O tarihe kadar yeşil-beyazlılar 4 milyon euro'yu kulübü Atletico PR'nin hesabına yatırması durumunda futbolcunun haklarını eline geçirecek. Peki F.Bahçe veya G.Saray, Fernandao için Brezilya ekibiyle temas kurdu mu? Sao Paulo'da yaşayan gazeteci Daniel Vito, bizim için Atletico PR takımının ikinci asbaşkanı Marcio Lara ile konuştu. İşte Lara'nın sözleri: "Fernandao 'nun kiralık oynadığı Türk takımının elinde bir opsiyon hakkı var. Bizimle temas kurup opsiyondan indirim istediler. Biz ise rakamdan düşmeyeceğimizi kendilerine ilettik. Fenerbahçe adına bazı menajerler gelip bizimle görüştü. G.Saray adına da gelenler oldu.

'G.SARAY DA TEKLİF İLETTİ'

Bursaspor, 31 Mayıs'a kadar opsiyonu yatırırsa Fernandao'yu alır. Sonrasında hakları bize geçer ki, eğer menajerlerin söyledikleri doğruysa biz Fernandao'yu Türkiye'ye büyük rakamlara satarız."
Editör: TE Bilişim