Club Brugge'ün kısmen iyi bir kura olduğuna değinen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman,Hayırlı olsun. Beşiktaş dünkü gibi oynarsa, kim gelirse gelsin hiç farketmez. Camia olarak, ülke olarak kenetlenmiş, arkasına desteğini almış bir takım var. Brugge içlerinde daha iyi bir kura gibi görünüyor. Ancak Avrupa'nın 16 takımı arasındaolan herkes kuvettli. Şu an kendi liglerinde liderler. Bizim doğum günümüzde, 19.03'te İstanbul'da oynayacağız. Allah öyle nasip etti. İnşallah halkımızı ve taraftarlarımızı sevindireceğiz." diye konuştu.

Beşiktaş'ın çok iyi bir taraftar atmosferine ihtiyacı olduğunu vurgulayan Orman,"Deniz Atalay Bey, Brugge'e kafayı takmıştı. Liverpool maçında inanılmaz bir atmosfer vardı. Bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bir sitem etmeden yapamayacağım, Olimpiyat Stadı uzak, gidiş-geliş problem deniyor. Aynı saat, aynı saatlerde ve hafta içerisinde 80 bin kişi doldu. Beşiktaş şampiyonluğa oynuyor, inşallah şampiyon olacak. Çok istiyoruz. Bursaspor ile oynadık 5 bin bilet satıldı. Buradan sitem etmek istiyorum. İlla Avrupa maçları değil, Beşiktaş'ın şampiyonluğa giderken de taraftarlarına ihtiyacı var. Olimpiyat Stadı'nda futbol ortamını tutturamadığımız için Ankara ve Konya'ya gittik. Devamlı deplasmana gidiyoruz. Bu çocukların dinlenmeye, aileleriyle olmaya ihtiyacı var. Sadece güzel maçlardan sonra değil her zaman el ele tutuşmalıyız. Slaven Bilic ve ekibinin, futbolcuların inandığı gibi herkes inanmalı" diye ifade etti.

Fikret Orman UEFA kupasıyla alakalı büyük bir gafa imza atarak,"Bugüne kadar Türkiye'ya UEFA Kupası'nın gelmemesi Türk spor yöneticilerinin ayıbıdır" sözlerini kullanması üzerine 2000 yılında hem UEFA Kupasını kazanan Galatasaray'ın başında olan Faruk Süren'den Fikret Orman'a cevap gecikmedi.Süren,"2000 yılında buraya ne geldi? Tahmin ediyorum Fikret Orman o zamanlar futbolla fazla ilgilenmiyordu. Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazanması bizim onurumuzdur. Bunu yok saymaya çalışmak sürçü lisan olsa gerek" şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim