Galatasaray ayrıca 30 bin euro da para cezası ödeyecek.

Sarı kırmızılılar Barcelona maçını boş tribünler önünde oynayacak. Açıklamada ayrıca, Galatasaray Liv Hospital'ın bu sezon benzer olaylara adının birçok kez karıştığı ve soruşturmayı yöneten hakimlerin bu durumu dikkate alarak söz konusu cezaları verdiği vurgulandı.

Ev sahibi Alba Berlin'e ise yeterli güvenlik önlemlerini alamaması ve yaşanan durumu önleyememesi gerekçeleriyle 40 bin euro para cezası verildi.

O2 Word Arena'da oynanan karşılaşma öncesinde oyuncuların ısındığı sırada bazı sarı kırmızılı taraftarlar ile az sayıda Alman taraftar arasında kavga çıkmıştı.
Ardından sarı kırmızlıların bulunduğu bölümden çok sayıda taraftar, kavganın meydana geldiği bölgeye geçmiş, birbirlerine sandalye fırlatan taraftarlar arasında çıkan kavgada, bir sandalye de oyun alanına atılmıştı.

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, mikrofonu eline alarak taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. Polis de salona girerek güvenliği sağlamaya çalıştı. Bu arada oyuncular soyunma odalarına gitti. Sarı kırmızılı taraftarların yerlerine dönmesinin ardından bir süre sözlü tartışmalar devam etmişti.
 
Editör: TE Bilişim