24 yaşındaki Norveçli futbolcu İstanbul aktarmalı olarak saat 22.50'de Antalya'ya gelerek takıma katılacak. Sağ bekte oynayan futbolcunun resmi sözleşmeyi de çarşamba günü imzalaması bekleniyor.

MARTİN LİNNES KİMDİR?
Futbol kariyerine Sander kulübünün alt yapısında başlamıştır. Daha Sonra Kongsvinger kulübünün alt yapına geçmiştir.

İlk sezonunda Norveç'in 1. ligi olan  de 15 maçta maçta görev almıştır. 3 de kupa maçında forma giyen Linnes ilk seoznunda 18 maçta Kongsvinger formasını giymiştir.

Kongsvinger kulübündeki 2. sezonunda takımın bir alt ligi olan  ligine düşmesi ile 2.ligde forma giymiştir. Kongsvinger'deki 2. sezonunda 26 Tippeligaen de maça çıkmış ve bu maçlarda 1 de gol atmıştır. 3 de kupa maçında görev alan Linnes toplam da 29 maçta forma giymiş 1 de gol atmıştır.

Molde FK
Kongsvinger takımdaki performası ile dikkat çeken Linnes 2012 yılında Molde kulübü ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştır.[2]

Molde kulübündeki ilk yılında  maçı olmak üzere, 3 Norveç Kupası, 8'de Avrupa Kupları olmak üzere 35 maçta forma giymiş ve bu maçlarda 1 de gol atmıştır.

Sağ bek olmasına rağmen golcü kimliği ile ön plana çıkan Linnes Molde'deki 2. sezonunda 24 lig maçında 4 gol, 6 Norveç Kupasında 1 gol ve 4 Avrupa Kupası maçında 1 gol olmak üzere, toplamda 34 maçta forma giymiş ve 5 gol kaydetmiş, 6 da asist yapmıştır.
Editör: TE Bilişim