Galatasaray, 2 haftada çıktığı 4 karşılaşmada kalesinde toplam 13 gol görürken, rakip fileleri ise yalnızca 3 kez havalandırabildi.
Sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda deplasmanda Almanya temsilcisi Borussia Dortmund’a 4-1 mağlup oldu. Son haftalarda aldığı mağlubiyetler ile taraftarlarını üzen Galatasaray, 14 günde çıktığı 4 karşılaşmada kalesinde toplam 13 gol gördü. Prandelli’nin öğrencileri bu karşılaşmalarda rakip fileleri yalnızca 3 kez havalandırabildi.
14 GÜNDE 13 GOL YEDİ
22 Ekim tarihinde Dortmund ile sahasında oynadığı karşılaşmada rakibinden 4 gol gören Cimbom, ligin 7. haftasında İstanbul Başakşehir ile oynadığı mücadeleden de yine aynı skorla mağlup ayrıldı. Ligin 8. haftasının açılış karşılaşmasında Kasımpaşa’yı sahasında 2-1’lik skorla geçerek moral bulan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu mücadelesinde Dortmund’a 4-1 yenilerek taraftarlarına yine hüsran yaşattı. 14 günde 4 karşılaşmaya çıkan Cimbom, kalesinde toplamda 13 gol görürken, rakip fileleri ise sadece 3 kez havalandırabildi.
ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE DE DURUM AYNI
Öte yandan sarı-kırmızılı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı 4 karşılaşmada da yine kalesinde 13 gol görürken, rakip fileleri ise 3 kez havalandırabildi. Ayrıca, Dortmund maçında takımının tek golünü kaydeden Hakan Balta’nın, Galatasaray’ın Şampiyon Kulüpler Kupası ve Şampiyonlar Ligi’nde 200. golünü atan oyuncu olduğu bildirildi.
Kaynak: iha