Eskişehir maçında istenilen performansı gösteremeyen Göktürk Gökalp Ural’ı devre arasında,Ataman tarafından tokatladığı ortaya çıktı.
Galatasaray'da yaşanan mali krizden dolayı sinirleri gergin olan takım da yeni bir kriz daha patlak verdi.Lig sonuncusu Eskişehir karşısındaki yenilgi ile bir kez daha karışan sarı-kırmızılı ekipte, sezon başından bu yana hiç maaş alamayan ve psikolojisinin iyi olmadığını açıklayan Ataman, soyunma odasında sinirlerini kontrol edemedi.

A Milli Takım'ın koçluğunu da sürdüren Ergün Ataman,lig sonuncusu Eskişehir karşısında yenilgiye uğramayı hazmedemedi.Oyuncusunu tokatlayan Ataman,takımda şok etkisi yarattı.Takımdaki diğer isimlerin bu tavır karşısında büyük şaşkınlık yaşadıklarını ve ilk anda müdahale edemediklerini, genç oyuncunun ise antrenörüne karşı bir harekette bulunmadığı belirtti.

Karşılaşma sonunda kadro dışı da bırakılan genç oyuncunun, Basketbol Federasyonu’na şikayette bulunmayı düşündüğü ancak kariyeri için, ‘acele etme, bekle’ telkinlerini dinlediği aktarıldı.
 
Editör: TE Bilişim