Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, FENERBAHÇE -F.Bahçe kafilesini taşıyan otobüse gercekleşen silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ı hastanede ziyaret etti.

Kıran'ı tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde ziyaret eden Hacıosmanoğlu, Ufuk ve eşi Nurten Kıran'la bir zaman görüşerek "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.
Kıran'a, biran önce sağlığına kavuşmasını beklediklerini açıklayan Hacıosmanoğlu, Trabzonspor camiası ve kulüp olarak her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti .

"Trabzonspor Kulübü'nde birlikte çalışmak isteriz" diyen Hacıosmanoğlu'na Kıran, "İnşallah, bir toparlanalım" yanıtını verdi.
Hacıosmanoğlu, ne yapılması gerekiyorsa buna hazır olduklarını ortaya koyarak , "Toparlanın ondan akabinde bir araya geliriz. Ne yapmamız gerekmekde olduğunu konuşuruz" diye belirtti .

"Tecrübemizle yaptık. Kim olsa aynısını yapardı"
Kıran, "Sizi Allah korudu" diyen Hacıosmanoğlu'na elinden geleni yaptığını anlatarak, "Tecrübemizle yaptık. Kim olsa aynısını yapardı" olacak şekilde yanıt verdi.Hacıosmanoğlu, daha akabinde Kıran'a Trabzonsporlu tüm futbolcuların imzasının yer aldığı 61 numaralı "Ufuk Kıran" yazılı Trabzonspor forması hediye etti.

"Adli bir süreç var, sonucunu bekleyeceğiz"
Ziyaretin peşinden konuşan Hacıosmanoğlu, Kıran'ın moralinin çok fazla iyi olduğunu ortaya koyarak , "Herhalde yarın ya da öbür gün taburcu edilecek. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Söylenecek çok fazla çok bir şey yok" diye belirtti .
Hacıosmanoğlu, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne ziyaretine ait sual üzerine, "Vali bey ve emniyetten konu hakkında veri (bilgi) aldık, veri (bilgi) alışverişinde bulunduk. Adli bir süreç var, sonucunu bekleyeceğiz" diye açıkladı .

"İnsanlıkla alakası olan, böyle bir şey yapmaz"
Yapılan silahlı saldırının ne insanlık ne de sporla bağdaşır bir tarafının olmadığına vurgu yapan Hacıosmanoğlu, şunları açıkladı :
"Yapılanın ne Trabzonspor'a ne şehre bir artı katması söz konusu değil. Bize faydası yok, zararı var. Allah, kitap, din, iman, insanlıkla alakası olan bir insan böyle bir şey yapmaz. Hiçbir şeyin karşılığı da değil bu. Ne şehir, ne ülke ne de insan olarak bunu tasvip edemeyiz. Onun için mahkemelerin ortaya koyacağı neticesi görelim, ona göre de ihtiyaç biz görevde olan yönetim gerekse şehir olarak bunun karşısında bir duruş ortaya koyacağız." 
Editör: TE Bilişim