Spor Toto Süper Lig kapsamında oynanacak dev derbiye sayılı günler kaldı.Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşılaşması Pazar günü gerçekleşecek.

Büyük derbiye sayılı günler kala iki takım arasındaki gerginlik sinirleri gerdi.Fenerbahçe'nin ev sahipliği yapacağı derbiye,Hamdi Yasaman'ın sözleri damga vurdu.Yasaman,"Kadıköy'deki derbiye gitmeyi düşünmüyorum. Çünkü ben Kadıköy'e gitmeyi güvenli görmüyorum. Orada Galatasaray'a kötü ve küfürlü tezahüratın olacağını biliyorum. Zevk almayacağım bir yere neden gideyim?"şeklinde açıklama yapması üzerine,Fenerbahçe yönetimi bu duruma çok sinirlendi.

Fenerbahçe yönetimi de bu sözler üzerine Yasaman'a,"Hamdi Bey bu açıklamayı yaptığına göre demek ki devletin güvenlik güçlerine güvenmiyor. Burada biz değil esas olarak devletin kendisine yanıt vermesidir. 'Kadıköy'ü güvenli bulmuyorum' demek, burada başına bir şey geleceği anlamına gelir. Peki o zaman şuna da yanıt versin; 'Yasaman, kendi başkanı Duygun Yarsuvat'ı Kadıköy'e kurbanlık olarak mı gönderiyor?' Bizim kapımız herkese açık" ifadelerini kullandı. Fenerbahçeli yöneticiler, taraftarlarına güvendiklerini belirterek, "Kadıköy'de ilk kez Galatasaray'ı ağırlamıyoruz. İnşallah Pazar günü hiçbir olay taşkınlık yaşanmadan, Galatasaray'ı mağlup edip yeniden şampiyonluk için iddialı olmanın mutluluğuyla derbiyi tamamlayacağız" yanıtını verdi. 
Editör: TE Bilişim