Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Gençlerbirliği karşısında kaybettikleri 3 puanın telafisinin kolay olmayacağını belirtti.

Karaman, 3 - 2 mağlup oldukları Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmaya iyi başladıklarını, ilk 10 dakika içerisinde golü bulduklarını ifade etti. Daha sonra yenik duruma düştüklerine işaret eden deneyimli hoca, buna rağmen beraberliği yakalamayı başardıklarını kaydetti.

Kweuke’nin gol sevinci sırasında sakatlanmasının kendileri adına şansızlık olduğunu dile getiren Karaman, şöyle devam etti: "Sylvestre ve Kweuke’nin gol sevinci sırasında etkili forvet oyuncumuz sakatlandı. Kweuke'nin sevinç gösterisinde sakatlanıp dışarı çıkması futbol adına şansızlığımızdı. Futbol şansımız yanımızda değildi. Defansta bireysel bariz hatalar yaptık. 2-2’yi yakalamışız işi bitirmemiz gerekirdi. Son derece hatalı goller yedik."

Sezonun ikinci yarısına iyi başlamayı hedeflediklerini anlatan Karaman, "Fakat mağlubiyetle başladık. Şimdi 2-3 maç kazanarak bu mağlubiyeti telafi etmek zorundayız. İşin ucunu sıkı tutmak gerekiyor. Bu derece kolay gol yememiz lazım. Takımımız son derece üzgün. Futbol hatalar oyunu. İnşallah bu maçın telafisini yaparız. Ama bu maçın telafisi kolay olmayacak." şeklinde konuştu.

Kaynak: cha