Paris Saint-Germain yıldız oyuncusu Zlatan Ibrahimovic, kendisine verilen 4 maçlık caz hakkında konuşurken, bu ceza futbol utancıdır dedi. Fransa hakkında ise ilginç açıklamalarda bulundu.

Parıs Saint-Germain'in Bordeaux ile oynadığı maçın ardından hakeme hakaretler yağdıran, Fransa hakkında ise; "Bu berbat ülke, Paris Saint-Germain'i hak etmiyor" şeklinde ifadeler kullanan Zlatan Ibrahimovic, futbol federasyonunun verdiği 4 maçlık cezaya tepki gösterdi. Büyük yankı uyandıran ve tepki çeken açıklamalarının ardından özür dilemek zorunda kalan İsveçli yıldız, disiplin kurulunun verdiği cezayı "saçma" olarak nitelendirirken, "Bu karar futbolun utancıdır" değerlendirmesinde bulundu.

Cezası nedeniyle ligdeki Nice, Lille, Metz ve Nantes maçlarında oynayamayacak Ibrahimovic, bitime sadece 3 hafta kala takımına geri dönebilecek. Paris Saint-Germain'in yıldız futbolcusu bu nedenle "Sezon sonu beklemeden şimdiden tatile çıkabilirim" diyerek, disiplin kurulunun verdiği cezaya göndermede bulundu.

Bu arada Paris Saint-Germain kulübü yayınladığı açıklamayla Ibrahimovic'e verilen cezanın ağır olduğu değerlendirmesini yaparken, İsveçli yıldızın konuşmalarını ortaya çıkaran yayıncı kuruluş Canal Plus'e sezon sonuna dek hiçbir oyuncunun röportaj vermeyeceğini duyurdu.


Editör: TE Bilişim