Galatasaray ve A Milli Futbol Takımı'nın eski futbolcusu 'Rambo Yusuf' lakaplı Yusuf Altıntaş, Kocaeli'nde kalp krizi geçirdi. Hastanede tedavisi devam eden Altıntaş, "Kurtuldum en azından yaşama geri döndüm." dedi.

Kocaeli'de yaşayan Yusuf Altıntaş, evinde geçirdiği kalp krizi sonrası Başiskele ilçesindeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Kalp damarlarından dördünün tıkalı olduğu tespit edilen eski futbolcu, bypass ameliyatı geçirdi. Bir süre koroner yoğun bakım servisinde tutulan Altıntaş'ın daha sonra kardiyoloji servisine alındı.

Yusuf Altıntaş, "Ufuk yanmalarla başladı. Önce kaale almadım. Akşam daha fazla şiddet gösterdi. Şiddet gösterince Devlet Hastanesi'ne gittim. Oradan buraya sevk ettiler. Filmlerde her şey çıkınca acilen ameliyata alındım. Kurtulduk, en azından yaşama geri döndük." diye konuştu.

Operasyonu gerçekleştirenlerden Doç. Dr. Ersan Özbudak, Altıntaş'ın sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Yusuf beye dörtlü koroner bypass operasyonu yaptık. Koroner arterlerin tamamında darlık ve tıkanıklar vardı. Acil operasyon gerçekleştirdi. Operasyon başarılı geçti. Herhangi bir sorun yok. Bir gün yoğun bakımda tuttuk. Sonra kendisini servise aldık. Şuan için sağlık durumu iyi."

Kaynak: cha